Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση για ανάθεση / «Μουσικές Παραστάσεις»

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε πως κατόπιν διαπραγμάτευσης έγινε απευθείας ανάθεση (υπ. αριθμ. πρωτ. ΕΛΣ 1867/14.04.2021 Απόφαση ανάθεσης) στην εταιρεία «ΤΕΧΝΗΣ Πολιτεία ΑΜΚΕ» (ΑΦΜ: 997158637, ΔΟΥ: Α Αθηνών) για την  πραγματοποίηση της πρωτότυπης καλλιτεχνικής παραγωγής «Μουσικές Παραστάσεις» που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, 18-19-20 Ιουνίου στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

Συγκεκριμένα, αντικείμενο της παρούσας συμφωνίας είναι η καλλιτεχνική  παραγωγή 3 Μουσικών Παραστάσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος που θα γίνουν στους τρεις επιλεγμένους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου & Αλίμου και θα έχουν άμεση  σχέση με τα τοπόσημα του κάθε Δήμου. Για τον λόγο αυτό στην Καλλιθέα, μία γειτονιά προσφύγων, θα παρουσιαστεί ρεμπέτικη κομπανία μαζί με Καραγκιόζη, «Ο καραγκιόζης συναντά…το ρεμπέτικο». Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί ένα μικρό φεστιβάλ όπερας, «Gala Όπερας» . Τέλος στον Άλιμο θα γίνει ένα μικρό φεστιβάλ με μουσική από το αστικό τραγούδι, «Ρετρομάνια».

Η ανωτέρω καλλιτεχνική παραγωγή  ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τίτλο: «Μουσικά Παραστάσεις» που εντάσσεται στην Πράξη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ» (MIS 5051043) με κωδικό 2020ΕΠ08510039 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

LOGOESPA