Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Η Εθνική Λυρική Σκηνή αναζητά γυναίκες και άντρες ηθοποιούς με έδρα την Θεσσαλονίκη για τη στελέχωση βοηθητικών βωβών ρόλων (extras) στην παραγωγή Τραβιάτα του Τζ. Βέρντι που θα παρουσιαστεί στις 27, 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2024 σε σκηνοθεσία Νίκου Πετρόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ερμηνευτικής ηλικίας μέχρι 40 χρόνων, να ανταποκρίνονται στη μουσική και να είναι διαθέσιμοι για την περίοδο δοκιμών και παραστάσεων (12/10-1/11, απογευματινές/βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο).

Για την επιλογή των ηθοποιών θα πραγματοποιηθεί ακρόαση την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 στο κτίριο 1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (αίθουσα δοκιμών, 5ος όροφος) στις 12:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΑΚΡΟΑΣΗ LA TRAVIATA Επισημαίνεται επιπλέον ότι όσοι επιλεγούν να συνεργαστούν με την ΕΛΣ θα πρέπει να έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα, Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εθνική Λυρική Σκηνή, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:00. Μέχρι την Τετάρτη 18/9 η ΕΛΣ θα αποστείλει email με το οποίο θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην ακρόαση και θα τους ενημερώνει για την ακριβή ώρα. Η ΕΛΣ δεσμεύεται για την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας ως προς τα προσωπικά δεδομένα των αιτούντων. Πρόσβαση στις αιτήσεις θα έχουν αποκλειστικά τα πρόσωπα εντός της ΕΛΣ, που έχουν εξουσιοδότηση για αυτό.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Σκηνής της Ε.Λ.Σ. στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..